בסרטון זה עו"ד עידן בועז מסביר צו הגנה (במעמד צד אחד)? מה המשמעות של קבלתו? האם שופטים נרתעים מאי מתן הצו? האם גברים מופלים בהליך? ועוד.
האם חל שינוי בעול המזונות שעל הגבר לשלם? מאיזה גיל ביה"מ או בתי הדין מתייחסים וכיצד?
בסרטון זה עו"ד עידן בועז מסביר על אופן החישוב ו/או ההשלכות של פסיקת ביה"מ העליון בבע"מ 919/15.
שיקול של גברים מול נשים בבחירת בן/בת זוג, מציאות מתגוננת? והקשר להסכם ממון. בסרטון זה עו"ד עידן בועז מסביר על דפוס חשיבה הגברית מול הנשית בבחירת בן /בת זוג והדרך אל עריכת הסכם ממון.
האם יש ההשלכות משפטיות והממוניות על זוג מאורס? אם גבר או אישה מחליט לבגוד בשלב האירוסין אז אפשר לתבוע? אם מי מהם מתחזה - מה הדין? מה לגבי טענה בגין עוגמת נפש?
בסרטון זה עו"ד עידן בועז משיב על השאלות לעיל ומסביר על ההשלכות המשפטיות ו/או הכלכיות החלות כלפי זוג שעוד לא התחתן ויכו"ב.
האם זה כלכלי להתגרש? מקצת השיקולים בכדאיות או אי כדאיות לקראת הליך גירושין או בכלל פירוק תא משפחתי.
בסרטון זה עו"ד עידן בועז משיב על השאלה בעניין כדאיות הגירושין, מסביר על ההשלכות האישיות וכיו"ב.
שקר או אמת? המציאות המרה על ההשלכות הקשות של הליכי הגירושין והאפשרות לניצול הציני של כלל המערכות בתי המשפט, משטרה, רווחה, בתי הדין וכיו"ב.
האם יש סטריאוטיפים חברתיים ודעות קדומות באולם בית המשפט?! התשובה בסרטון אמנם מתייחסת באופן פרטני למתח שבין גברים ונשים, אם כי חולשת על כלל המגזרים השונים: יהודי/ערבי, מזרחי/אשכנזי וכיו"ב,. ובהזדמנות זאת: "מְדִינַת יִשְׂרָאֵל... תְּקַיֵּם שִׁוְיוֹן זְכֻיּוֹת חֶבְרָתִי וּמְדִינִי גָּמוּר לְכָל אֶזְרָחֶיהָ בְּלִי הֶבְדֵּל דָּת, גֶּזַע וּמִין.." (מתוך מגילת העצמאות).
בסרטון זה עו"ד עידן בועז משיב על השאלות: איך מתמודדים עם תלונות (שווא) בגין הטרדה מינית או חלילה א!נס? מה ההגנות בראי בתי המשפט - האם אפשר להתמודד מולן? האם הגשת תביעה בעילת לשון הרע בסך 100,000 או 250,000 ש"ח תתקבל? או שהתייחסו לזה כ"תביעת השתקה"?
גבר מתעורר יום אחד בבוקר ומגלה שלא פחות מ-4 נשים רקמו יחד מזימה, פנו למשטרה והתלוננו על כך שאנס אותן. אז מה קבע בית משפט המחוזי? ומה קבעה ערכאה מעליו בית המשפט העליון? עו"ד עידן בועז מסביר.
כששני צדדים בוחרים להתגרש, לרוב עולות טענות אחד כלפי רעהו, הייתכן כי לא יהיה משהו טוב לומר אחד על השני? היכן חסד הנעורים בחקירה בבית המשפט? עו"ד מסביר
בסרטון זה עו"ד עידן בועז משתף על אודות התנהלות עם לקוחות בתיקים השוני בעניינים כמו: ממבט לאחור | לקיחת אחריות | התבוננות פנימית | חקירות בבית המשפט כולנו חווים משברים, אם כי חשוב ליצור התבוננות פנימית ולשאול מעת לעת האם ואיפה טעינו? כמו גם לשאול את הצד השני להליך, האם יש לו/לה משהו טוב לומר על אם/אב ילדיו שהיה בן הזוג לתקופה ארוכה? תתפלאו כי גם לתשובות שייתקבלו יש משמעויות וניתן ללמוד הרבה מתשובות הנחקר.
עו"ד עידן בועז מתארח בפודקאסט "אמנות הפיצוי" עם אביטל צ'רבצקי מייסדת המרכז להעצמה גברית. בין היתר ישיב על השאלות: האם מערכת המשפט נגועה באג'נדות נגד גברים? האם יאמינו לנשים בכל מחיר? האם מערכת המשפט מעודדת תלונות שווא ופגיעה כלכלית ואישיותית בגברים? ומה משותף לכל זה?
הליכי הגירושין אצל בני זוג נומרטיביים יכולים במהרה מהליכים קלאסיים להיות מורכבים וסבוכים, רצוי מאוד להימנע מכך ולפנות לגורם מקצועי.
בסרטון זה עו"ד עידן בועז מסביר את חמשת העקרונות של כל בנאדם שנמצא בהליך צריך לדעת.
הליכי הגירושין אצל בני זוג נומרטיביים יכולים במהרה מהליכים קלאסיים להיות מורכבים וסבוכים, רצוי מאוד להימנע מכך ולפנות לגורם מקצועי.
בסרטון זה עו"ד עידן בועז מסביר מהו הסכם גירושין? ומה חשוב שיהיה בו? והכל במטרה למתן ודאות וצמצום המחלוקות בין בני הזוג.
טרם חוקק בישראל 'חוק ידועים בציבור', זוגות רבים מוצאים עצמם 'נלחמים' לקבלת זכויות כמו בני זוג נשואים, כל שכן עסוקים בחיפוש אחר הגדרה ברורה ופשוטה.
בסרטון זה עו"ד עידן בועז מסביר מיהו ידוע בציבור? ומה הם תנאי הסף להכרה בבני זוג ידועים בציבור כבני זוג.
טרם חוקק בישראל 'חוק ידועים בציבור', זוגות רבים מוצאים עצמם 'נלחמים' לקבלת זכויות כמו בני זוג נשואים, כל שכן עסוקים בחיפוש אחר הגדרה ברורה ופשוטה.
בסרטון זה עו"ד עידן בועז מסביר מה הם היתרונות בהכרת בני זוג כידועים בציבור.